rebuilt hyper-v host and now cannot start vm, in Virtual Server 2005
ASP Developer Network - Brought to you by Steve Radich and BitShop, Inc. - http://www.bitshop.com

Menu

ASPDeveloper.Net / VirtualServerFAQ.COM

Make sure you go to our home page for:

* Virtual Server 2005 FAQ
* ASP.Net 2.0 Information
* ASP.Net 2.0 Streaming Tutorials
* ASP.Net 2.0 HTML based Tutorials

Made possible by Business Internet Technology Shop (BitShop)



View :  Show duplicate posts
Virtual Server 2005

Recent Virtual Server 2005 posts

Represent SAN lun in Hyper-v, without exposing i to the host
Hyper-V Network with Multiple Adaptors.
Network Adapter & Legacy Network Adapter
differencing disk
VMRCPlus and Windows XP Pro SP3
VS2005 running my DC
New to VS and I have a question about 64 bit.
Emulate hyper-v
attach VS2005 vhd with scsi or IDE when vhd is on IDE
with vmrc+, do I still need IIS for VS 2005 R2 Sp1 on w2008?
Re: virtual server and ie8
Virtual Networking Problems
PRO ACCESS FLOORS
Create new volume on Hyper-V Server
Virtual Disks Trouble
Hyper-V Server need AV?
drivers on W2K8 R2 - hyper-v
Increase dynamic VHD
Virtual server 2005 or Virtual PC 2007 ?
Error with VM network adapters.
Add Solution

Latest Topics

Table Of Contents


Post Reply |  This is Spam! | Mark as Spam

rebuilt hyper-v host and now cannot start vm

Source: microsoft.public.virtualserver
Sent: 08/27/2009
From: RW
Message:

I have few VMs stored on SAN, 2008 hyper-v host had to be rebuild which I
did, I think I introduce a problem because after rebuilding host but before
updating with SP2 at all other latest patches I enabled Hyper-V and tried to
start one of the VMs, it did start but then it was going through things like
installing vm addintions and discovering other devices, probably because this
VM was already previously running on hyper-v 2008 with SP2.
So I shut down this vm installed SP2 for W2k8 and other pathches now I
cannot start this particular VM, all other VMs stored on SAN that used to
worked on old host before rebuilding works no proble but this single one
which I started before going to SP2 on W2k8.
my question is there a way to somehow fix this? VM is W2k3 and all it does
not it is going as far winodws 2003 logon screnn then it reboots, no BSOD,
nothing it just keep restarting. any ideas?



Post Reply |  This is Spam! | Mark as Spam

Related Messages


Post Reply |  This is Spam! | Mark as Spam


Table Of Contents



Other groups

 
Virtual PC (Mac)(3580) Virtual PC(12826) Virtual PC (French)(488)
Virtual Server 2005(6234)
Search
in:
Our Sponsors
Virtual Server 2005 Info Here!
http://www.aspdeveloper.net
Virtual Server 2005 Info Here!
http://www.aspdeveloper.net
Virtual Server 2005 Info Here!
http://www.aspdeveloper.net
Virtual Server 2005 Info Here!
http://www.aspdeveloper.net
Virtual Server 2005 Info Here!
http://www.aspdeveloper.net
rss Wiki rss Blogs rss Articles rss Image galleries rss File galleries rss Forums rss Maps rss Directories
ASP Developer Network (since 1996) - Brought to you by Steve Radich and BitShop, Inc. - http://www.bitshop.com
Copyright © 1997-2005 by BitShop, Inc. All Rights Reserved.
No content may be reproduced in any form without written permission from BitShop, Inc.
We will be honored to assist with reproduction rights on our material if you contact us.
We also can provide print articles for your magazine, private training seminars at your site, and conference presentations.

Thank you for visiting. Please bookmark our site if you found it useful!
If you wish to make a donation it will help further the development of these free resources: